Termeni şi condiţii. Politica de Utilizarea Acceptabila a Serviciilor Furnizorului

1. Furnizorul si afiliatii acestuia (denumiti in mod colectiv "Furnizorul") au formulat prezenta "Politica de Utilizare Acceptabila" in vederea incurajarii utilizarii responsabile a retelelor, sistemelor, serviciilor, site-urilor Web si produselor furnizorului (denumite in mod colectiv "Reteaua si Serviciile Furnizorului") de catre clientii nostri si de catre alti utilizatori (denumiti in continuare "Utilizatorii") si pentru a ne permite sa furnizam utilizatorilor nostri servicii sigure, de incredere si productive.

2. Reteaua si serviciile furnizorului trebuie utilizate intr-o maniera conforma cu scopurile vizate de acesta si pot fi utilizate numai in scopuri legale. Utilizatorii nu au permisiunea sa utilizeze reteaua si serviciile furnizorului pentru a transmite, a distribui sau stoca material (a) care incalca vreo lege sau vreun regulament aplicabil, (b) intr-o maniera care sa duca la incalcarea copyright-ului, a marcii, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuala sau a dreptului la intimitate, la publicitate sau a altor drepturi personale ale altor parti, (c) daca acesta este necinsit, obscen, defaimator, calomniator, amenintator, abuziv sau contine un virus, worm, cal troian sau orice alta componenta de natura sa produca defectiuni, (d) contine oferte frauduloase de bunuri sau servicii sau de orice alte materiale promotionale care contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false, de natura sa insele sau sa induca in eroare sau (e) in general, intr-o maniera care poate angaja raspunderea penala sau civila a furnizorului sau a oricarui membru al personalului acestuia.

3. Furnizorul nu-si asuma nici o responsabilitate pentru vreun material creat sau accesibil pe sau prin retelele si serviciile furnizorului care nu este expediat de sau la cererea furnizorului. Furnizorul nu monitorizeaza sau exercita nici un control editorial asupra vreunui asemenea material, dar isi rezerva dreptul de a face acest lucru in masura in care este permis de legea aplicabila. Furnizorul nu este responsabil de modalitatea de accesare a unor asemenea materiale pe sau prin intermediul retelelor si/sau serviciilor oferite de furnizor in baza prezentului contract. Furnizorul nu este raspunzator pentru continutul nici unui site Web, altele decat cele care apartin furnizorului.

Nota:  Furnizorul aduce la cunostinta utilizatorului, pe aceasta cale, ca accesarea oricarui material disponibil pe Internet, direct sau prin autentificare cu parola, furnizarea datelor personale ale utilizatorului, inclusiv a numerelor de cont de banca, numar de card bancar de orice tip, acceptul incarcarii unor aplicatii ce se autoinstaleaza, acceptul unor conexiuni automate spre terte destinatii pot aduce prejudicii materiale si/sau morale utilizatorului.

4. Utilizatorii nu pot expedia mesaje care nu au fost solicitate pe e-mail, inclusiv, fara a se limita la, pachete de reclame comerciale sau anunturi de informatii (denumite in continuare "SPAM") intr-o maniera la care furnizorul se poate astepta in mod rezonabil ca sa aiba un impact negativ asupra retelei si serviciilor acestuia, inclusiv, fara a se limita la, utilizarea unui cont de e-mail din reteaua furnizorului pentru a expedia mesaje de tip SPAM sau utilizarea serviciului unui alt furnizor pentru a expedia mesaje de tip SPAM sau pentru a promova un site care se afla sau care este conectat la reteaua furnizorului. In plus, utilizatorii nu au permisiunea sa utilizeze reteaua si serviciile furnizorului pentru ca (a) sa expedieze mesaje prin e-mail care sunt excesive si/sau au ca intentie sa hartuiasca sau sa deranjeze pe ceilalti utilizatori (b) sa continuie sa expedieze mesaje prin e-mail catre un adresant care a indicat ca nu doreste sa mai primeasca asemenea mesaje, (c) sa expedieze mesaje prin e-mail care contin informatii contrafacute in titlul de listing ("packet header") TCP/IP, (d) sa expedieze e-mailuri rauvoitoare, inclusiv, fara a se limita la, mesaje de tip "mail bombing", (e) sa expedieze sau sa primeasca mesaje prin e-mail intr-o maniera care incalca politicile de furnizare ale unui furnizor de servicii pe internet sau (f) sa utilizeze o casuta postala de e-mail exclusiv ca loc de stocare a datelor.

5. Utilizatorii nu au voie sa incalce sau sa incerce sa incalce securitatea retelei si a serviciilor furnizorului, inclusiv, fara a se limita la, (a) accesarea de date care nu sunt destinate unui asemenea utilizator sau patrunderea intr-un server sau cont pe care respectivul utilizator nu are permisiunea sa le acceseze, (b) incercarea de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau a unei retele sau de a incalca securitatea acestuia/acesteia sau masurile de autentificare fara a fi autorizat in mod corespunzator, (c) incercarea de a interfera cu, de a intrerupe sau de a face inutilizabil serviciul de catre un alt utilizator, gazda sau retea, inclusiv, fara a se limita la, mijloace da supraincarcare, "Flooding", "Mail Bombing" sau "Crashing" (d) contrafacerea oricarui header TCP/IP sau a oricarei parti din informatia cuprinsa in acesta odata cu expedierea prin e-mail sau (e) declansarea oricarei actiuni in vederea obtinerii de servicii la care un asemenea utilizator nu are dreptul.

6. Data la care incepe furnizarea serviciului poate fi decalată până la momentul în care Utilizatorul a modificat informaţiile referitoare la nameservere, conform specificaţiilor Furnizorului.

7. Orice Utilizator despre care Furnizorul hotaraste ca a incalcat vreo prevedere a acestei Politici de Utilizare Acceptabile va primi un avertisment scris si va fi supus, dupa cum Furnizorul va socoti de cuviinta, unei suspendari temporare a serviciilor furnizate pâ ce accepta in scris sa se abtina de la orice alte incalcari viitoare ale acestor prevederi. Utilizatorii in legatura cu care Furnizorul stabileste ca au comis o a doua incalcare a oricarei prevederi din prezenta Politica de Utilizare Acceptabila vor fi supusi unei suspendari sau intreruperi imediate a serviciilor furnizate.

Nota:  Serviciul de gazduire web se refera stric la gazduirea unuia sau mai multor site-uri web (de prezentare, magazin virtual, portal, blog, etc). Urmatoarele aplicatii nu pot fi gazduite: