Găzduire web SSD (share-hosting) cu cPanel

eName.ro, site operat de Webdev SRL, va ofera servicii profesionale de gazduire site-uri web, bloguri, magaine virtuale şi aplicatii Internet dinamice, pe servere performante Linux.

Noile pachete de gazduire web includ mai mult spaţiu de stocare pentru site-uri şi mailuri, performante sporite şi nu în ultimul rând, posibilitatea de instalare gratuită a celor mai populare aplicatii web disponibile sub licenă open-source: platforma de blogging WordPress, CMS Joomla şi platforma de comert electronic Magento Ecommerce. / OpenMage


Pachetul Basic

   4 GB SSDspaţiu de stocare pentru site şi email
  40 GB trafic lunar
  oricate conturi de mail
  3 domenii gazduite
cPanel, PHP, baze de date MySQL vezi mai multe detalii  

de la 4 € /lună
 

Comandă

Pachetul Pro

   8 GB SSD spaţiu de stocare pentru site şi email
  80 GB trafic lunar
  oricate conturi de mail
  5 domenii gazduite
cPanel, PHP, baze de date MySQL
Certificat SSL Let's Encrypt
vezi mai multe detalii

de la 8 € /luna
 

Comandă

Pachetul Extra

   16 GB SSD spaţiu de stocare pentru site şi email
  160 GB trafic lunar
  oricate conturi de mail
  10 domenii gazduite
cPanel, PHP, baze de date MySQL
Certificat SSL Let's Encrypt
vezi mai multe detalii

de la 12 € /luna
 

Comandă

Pachetul Max

   32 GB SSD spaţiu de stocare pentru site şi email
  320 GB trafic lunar
  oricate conturi de mail
  20 domenii gazduite
cPanel, PHP, baze de date MySQL
Certificat SSL Let's Encrypt
vezi mai multe detalii

de la 16 € /luna
 

Comandă
De asemenea, oferim pachetul Mini cu   2 GB spaţiu de stocare SSD şi   20 GB trafic lunar la preturi incepand de la 2 € /luna. Preturile nu contin TVA (19%) şi sunt calculate pentru plata in avans pe doi ani. Plata se face in lei, la cursul BNR, prin banca (ordin de plata) sau online (Netopia Payments) pentru o perioada de o luna, 6 luni, unu sau doi ani.Toate pachetele includ:

Screenshot cPanel

Conţinut dinamic:


E-Commerce şi alte aplicatii PHP:


E-Mail:


Alte servicii incluse:


Servicii suplimentare:


Facilităţi oferite

Găzduirea site-urilor Web se face pe servere web Supermicro sau Dell Power Edge, cu procesoare moderne Intel Xeon, la o frecvenă de 2.4 - 2.6 GHz, cu hard-discuri rapide SSD Intel/Samsung DC (Enterprise) conectate in RAID 1/10 hardware, memorie RAM 32-256 GB. Conexiunea la Internet se face prin reteaua GTS Telecom (Bucuresti) pentru site-urile gazduite in Romania. Datacenter-ul GTS este unul din cele mai moderne din Romania, dispune de securitate fizica, sisteme de mentinerea ventilatiei şi a umiditatii constante, sisteme anti-incendiu, conexiuni separate pentru curentul electric şi transportul datelor. Se garanteaza uptime 99.5% pentru serviciul de gazduire web şi se realizeaza periodic (in fiecare noapte) backup zilnic pe un server separat. Disponibilitatea serviciului este monitorizata permanent prin aplicaţii interne şi externe (din afara reţelei).Conectivitate / Retea

Toate serviciile dispun de o conexiune internet dedicata de mare viteza, cu un uptime de 99.9%. Avantajul gazduirii web in Romania il reprezinta timpul redus de raspuns şi viteza mare de conectare cu providerii de internet locali.

GTS Telecom, parte retelei globale Deutsche Telecom, este singurul operator din România cu prezena proprie in noduri de peering locale (România - RONIX, Ungaria - BIX, Cehia - NIX, Slovacia - SIX, Polonia - PL-IX) şi internationalee (Viena - VIX, Frankfurt - DE-CIX, Amsterdam - AMSIX, Londra - LINX).

GTS Telecom are conexiuni internet redundante cu principalii provideri Tier 1: Deutsche Telekom Global Carrier, CenturyLink (ex Level 3), Telia Carrier.


Disponibilitate / Uptime

Pentru serviciile de gazduire web, servere virtuale şi dedicate, disponibilitatea serviciului este de 99.5%. Aceasta inseamna ca, in decursul unei luni calendaristice, timpul maxim de nefunctionare a serviciului este de 3 ore. In practica, disponibilitatea este mult mai mare, in ultimii ani inregistrandu-se uptime de 99.9% pentru cea mai mare parte a site-urilor gazduite.


Plata

Plata se poate face in lei, la cursul BNR, prin banca (ordin de plata) sau online, cu cardul, prin intermediul Netopia Payments. Tranzactiile online sunt procesate 3D Secure.
netopia mobilpay visa mastercard

Rezervare domenii

Pe eName.ro puteti inregistra nume de domenii .ro precum şi internationale (.com, .net, .org, .info, .eu etc). Pentru domeniile .ro, plata se face o singura data, iar pentru domeniile internationale, plata se face pe o perioada data (in general 1-10 ani).

Introduceţi numele de domeniu dorit pentru a verifica daca este disponibil.

eName.ro este partener autorizat ICI RoTLD pentru inregistrarea domeniilor .ro. Domeniile internationale se inregistreaza in baza contractelor cu parteneri externi. Toate domeniile se rezerva pe numele beneficiarului.


Contact

Webdev SRL
Cod fiscal: RO14810481
contact@ename.ro
0723 - 316.043
Bucuresti, Romania