Rezervare domenii
Introduceti numele de domeniu dorit pentru a verifica daca este disponibil. www . .

Cos de cumparaturi Cosul este gol.
Serviciile comandate de dvs. (rezervare de domenii, gazduire web, certificate SSL) vor fi adaugate initial in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, dati click in cosul de cumparaturi pe butonul "Trimite comanda".
Informatii Cum comand?
Cum platesc?
Informatii despre PHP
Certificate SSL
Oferta gazduire web (share hosting)
Oferta servere virtuale
cPanel 11 Features
Versiuni software 09.09.2021WordPress 5.8.1
13.02.2021Joomla 3.9.24
07.04.2020PHP 7.4
01.03.2020ClamAV 0.102.2
27.02.2020Magento 1.9.4.4

Gazduire optimizata pentru platforma Magento eCommerce

Pentru ca dorim sa ne folosim experienta dobandita in ultimii 10 ani in gazduirea de magazine virtuale pe platforma Magento eCommerce am pregatit trei tipuri de pachete de gazduire ce includ toate optimizarile posibile pentru a accelera viteza de incarcare a site-ului.

Cele mai importante facilitati oferite:

  • Instalarea gratuita a platformei Magento eCommerce (ultima versiune, 1.9.x)
  • Optimizare gratuita (pentru contractele pe 12 luni)
  • Instalarea gratuita pentru o tema de Magento
  • Suport pentru Magento Enterprise Edition (EE) si PCI Compilance 

Servicii incluse
Transfer magazin virtual pe serverele noastre.
Testare gratuita pentru magazinele existente (prin realizarea unei copii si aplicarea optimizarilor de performanta)

 
de la 240 eur / luna de la 120 eur / luna 24 eur / luna
trafic lunar trafic nelimitat trafic nelimitat trafic 100 GB
procesor 8 CPU core @3.3 GHz 8 CPU core @2.3 GHz shared
memorie 16 GB 8 GB ECC RAM 6 GB 4 GB ECC RAM shared
spatiu disc 120 GB (SSD) 80 GB (SSD/SAS 15K) 8 GB (SSD/SAS 15K)
 

recomandari
ideal pentru un magazin cu un numar mediu sau mare  de vizitatori si 2000-10.000 de produse ideal pentru un magazin cu trafic mediu si un numar de 500-2000 de produse pentru testarea platformei magento sau pentru un magazin mic, sub 1000 de produse
Magento - instalare si optimizari 
instalare magento 1.9.4.4 da da da
instalare tema magento da da da
accelerator nginx da da da
modul fullpage cache da da da
percona xtradb da da da
reguli httpd.conf da da da
pagespped da optional -
php-fpm da da -
mod_php optional (fara open_basedir) da (cu open_basedir)
SPDY optional (necesita SSL) -
APC sau opcache da da -
memcache da da -
redis da da -
load balancer optional optional -
varnish optional - -
compatibil Magento EE da - -
Specificatii serviciu 
server fizic Intel Xeon E3-1230 v3 2x Intel Xeon E5-2630 2x Intel Xeon E5-2630
stocare 1x SSD SSD sau SAS 15K RPM SSD sau SAS 15K RPM
RAID 1 hardware cu BBU optional (40 eur/luna) da da
sistem de operare CentOS 6.x CentOS 6.x CentOS 6.x
firewall (csf) da da da
backup zilnic da da da
suport SSL da da da
transfer de la alt furnizor da da da
cPanel optional (30 eur/luna) - inclus
SMTP cu DKIM da da da
trimitere newslettere da da -
IP dedicat 2 1 -
nr. max. domenii in pachet nelimitat nelimitat 10
conexiune retea 100 Mbps 100 Mbps shared 100 Mbps shared
acces SFTP da da optional
access SSH da da -
acces IPMI da - -
timp maxim activare 7 zile 1 ora 1 ora
suport tehnic 24x7 24x7 9-18

Nu exista taxa de instalare. Preturile nu contin TVA iar plata se face cu ordin de plata, la cursul BNR. Contractele pentru serviciul Magento Dedicat, Magento Virtual si Magento Shared se incheie pe o perioada de 12 sau 24 de luni dar plata se face lunar.

Magento este o platforma de ecommerce lansata in 2009 si care a crescut rapid in popularitate datorita facilitatilor oferite si a faptului ca este publicata sub licenta open-source. In ultimii doi ani a devenit alegerea preferata a celor mai multe magazine online din Romania (conform GPeC 2012 si 2013).

Totusi, cele mai multe magazine realizate pe platforma Magento sufera la capitolul viteza de incarcare, lucru care afecteaza functionarea site-ului si implicit vanzarile. Am analizat si testat toate variantele de optimizare Magento si rezultatele au fost spectaculoase: viteza de incarcare a crescut de cateva ori, timpul de procesare PHP a scazut de la cateva secunde la 100-400 ms (pagina pe ansamblu se incarca in 1-2 secunde).

 

 

Solutia de gazduire consta in instalarea unui accelerator web nginx (recomadat) sau varnish care sa serveasca direct fisierele statice si o parte din optimizarile de la nivel de cod html si protocol de comunicare (compresie gzip, SPDY). Impreuna cu modulul PageSpeed de la Google, nginx transforma si optimizeaza codul HTML generat de serverul de aplicatii, marind prin diverse tehnici viteza de incarcare a paginii. SPDY este un protocol nou de comunicare ce functioneaza peste SSL (neceista un certificat SSL) si care optimizeaza modul in care sunt realizate apelurile catre elementele site-ului. Folosirea acestor module duce la imbunatatirea vitezei fara sa fie nevoie de nicio modificare in Magento.

A doua componenta a solutiei o reprezinta serverul de aplicatii PHP (care poate fi php-fpm sau apache + mod_php). In oricare din cele doua variante, setarile de PHP sunt sunt optimizate pentru o mai buna executie. Codul PHP este tinut precompilat (op-code) intr-un cache de catre modulele APC sau Zend OpCache (disponibil din PHP 5.5).

A treia parte a optimizarii se realizeaza la nivel de aplicatie Magento: instalam un modul de full-page cache care are rolul de a pastra continutul unei pagini pana cand aceasta se modifica (de ex pana cand un produs se modifica din backend sau nu mai este in stoc). Alte optimizari la nivel de Magento constau in folosirea memcache sau redis pentru realizarea primului nivel de cache si a sesiunii in memorie dar si realizarea unor setari din backend care duc la optimizarea codului generat (ex combine JS/CSS).

 

Pentru ca utilizatorii sa poata instala mai usor Magento eCommerce, am creat un add-on pentru cPanel (disponibil in sectiunea de instalare de scripturi, “site software“). De asemenea, instalarea ultimei versiuni se poate face gratuit, la cerere. In cateva minute si cu cateva click-uri se poate instala o versiune functionala, practic un magazin virtual la cheie care trebuie doar customizat si populat cu produse. Implicit pentru interfata am ales tema Modern dar exista posibilitatea de a instala alte teme.

 

Platforma eCommerce Magento este realizata de firma Varien iar traducerea (partiala) in limba româna de comunitatea de utilizatori. Detalii despre Magento gasiti pe site-ul www.magentocommerce.com

Din motive de securitate, am setat drept de scriere doar pentru directoarele media si var in care se uploadeaza pozele produselor si respectiv in care se salveaza datele de sesiune si cache-ul. Daca se doreste instalarea unor alte component folosind Magento Connect, este nevoie sa se seteze dreptul de scriere pe toate directoarele. 

Pentru o tema customizata de Magento recomandam TemplateMonsterJoomlart si MageSupport