Upgrade cPanel Addon: Magento 1.2.1.2

magento_logoModulul de instalare de aplicatii web (disponibil in cPanel x3 sub numele de „site software„) permite acum instalarea automata a ultimei versiuni disponibile de Magento eCommerce, 1.2.1.2. Practic, din doar cateva clickuri, puteti avea un magazin virtual la cheie. Nu va mai ramane decat sa modificati datele de contact si sa adaugati produsele din interfata de administrare.

Suplimentar, programul de instalare adauga cateva lucruri utile:

  • traducerea in limba romana (versiunea community based putin ajustata si corectata)
  • template-ul Magento Modern setat implicit
  • localizare pentru Romania: setari┬áde TVA, adaugare de judete si sectoare, corectarea unui bug ce nu permitea afisarea corecta a preturilor in lei
  • activarea modulului URL Rewrite care optimizeaza magazinul pentru motoarele de cautare

Instalarea este gratuita pentru toti clientii. Este nevoie de un pachet de gazduire Basic sau superior acestuia deoarece spatiul ocupat de Magento dupa instalare este de aproximativ 100 MB.

Suplimentar oferim si servicii aditionale:

  • suport tehnic disponibil sub diverse forme (per incident / pachet / abonament)
  • modul de integrare intre Magento si ePayment pentru procesarea online a platilor (detalii in curand pe site)
  • cupon de reducere 15% pentru orice template de Magento achizitionat de pe Template Monster (valabil pana la 30 martie 2009)
  • certificate digitale SSL RapidSSL si GeoTrust Quick SSL Premium

Tot din modulul de cPanel se poate face upgrade la ultima versiune pentru magazinele virtuale deja instalate (evident, tot din cPanel). Este recomandat ca inainte de upgrade sa faceti backup. Recomandarea celor de la Magento este ca in niciun caz sa nu faceti upgrade la un magazin virtual aflat in productie fara a testa inainte (pe o versiune de test). Atentie: in cazul in care ati modificat fisiere din tema default, upgrade-ul le va suprascrie!

Tags: , , ,

This entry was posted on luni, martie 16th, 2009 at 08:36 and is filed under Noutati, Software update. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply