Promotie gazduire web

Aug 14, 2009

promoAm lansat o promotie de sfarsit de vara: un antivirus gratuit (Kaspersky Anti-Virus 2009, box) pentru toti clientii care cumpara un pachet de gazduire (Basic sau mai mare) pe un an. Detalii aici 
 
Pentru utilizatorii activi pe twitter, care vor sa promoveze campania, am pregatit un discount suplimentar de 10%
 
De ce un antivirus? Pentru ca securitatea computerului personal este la fel de importanta ca si cea a serverului pe care este gazduit site-ul. Pe computer sunt salvate, de cele mai multe ori, datele de acces pe site/FTP sau email. In ultimul an a crescut spectaculos numarul de atacuri ce combina infectarea calculatoarelor personale cu virusi si troieni, furarea datelor de acces catre servere si infectarea site-urilor cu IFRAME-uri/JS catre alti virusi.

Daca ati vazut mesajul "Acest site poate fi daunator computerului dumneavoastra" in Google sau Firefox atunci cu siguranta cunoasteti aceasta problema.

Deoarece numarul atacurilor s-a intetit in ultimul timp, am reusit sa gasim o metoda de protectie pentru server care sa nu mai permita modificarea continutului site-urilor, chiar daca accesul se face cu o parola furata - solutie ce ne permite in acelasi timp sa putem sa descoperim conturile cu probleme si sa anuntam clientii pentru devirusarea computerelor personale si bineinteles, schimbarea datelor de acces. Un antivirus instalat pe PC ar fi eliminat toate aceste probleme din start - iar Kaspersky Antivirus se numara printre programele cu cea mai mare rata de detectie a virusilor/troienilor.

Postat in Promotii

Înapoi