Kaspersky lanseaza suita 2010

kav-kis-2010Deocamdata oficial doar in SUA, dar toti clientii de Kaspersky Anti-Virus 2009 sau Kaspersky Internet Security 2009 pot face upgrade gratuit la versiunea 2010 folosind cheia de activare existenta. Am adaugat deja cele doua produse pe site-ul nostru, spre vanzare. Livrarea fiind electronica, practic, ceea ce se vinde este cheia de activare a produsului si un certificat (pdf) care atesta ca sunteti posesorii licentei.

Kaspersky Internet Security (KIS) 2010 contine, in plus fata de varianta anti-virus, un firewall pentru filtrarea conexiunilor internet, un modul anti-phishing si un sandbox, pentru testarea aplicatiilor suspecte. Kaspersky Anti-Virus (KAV) 2010 este ideal utilizatorilor avansati care deja au un firewall performant (de exemplu, pe gateway-ul sau router-ul de acces internet), stiu sa nu dea click pe link-uri suspecte primite pe mail si nu doresc decat strict un antivirus performant. Ca bonus, KAV 2010 vine cu o tastatura virtuala.

Tags: , , ,

This entry was posted on luni, iunie 29th, 2009 at 18:15 and is filed under Noutati, Securitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Kaspersky lanseaza suita 2010”

Ordis Says:

Am mare in incredere ca Kaspersky , va devenii, numarul 1 in solutii de securitate

dt Says:

„numarul 1” e relativ (poate sa fie ca vanzari sau ca performante/rata de detectie). In general e bine pe o piata sa nu existe doar un singur producator bun ci mai multi, ca sa incurajeze competitia.

Leave a Reply