Rezervare domenii
Introduceti numele de domeniu dorit pentru a verifica daca este disponibil. www . .

Cos de cumparaturi Cosul este gol.
Serviciile comandate de dvs. (rezervare de domenii, gazduire web, certificate SSL) vor fi adaugate initial in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, dati click in cosul de cumparaturi pe butonul "Trimite comanda".
Informatii Cum comand?
Cum platesc?
Informatii despre PHP
Certificate SSL
Oferta gazduire web (share hosting)
Oferta servere virtuale
cPanel 11 Features
Versiuni software 09.09.2021WordPress 5.8.1
13.02.2021Joomla 3.9.24
07.04.2020PHP 7.4
01.03.2020ClamAV 0.102.2
27.02.2020Magento 1.9.4.4

Cum comand?

Puteti sa comandati online - completand formularul de comanda de pe acest site, pe email sau telefonic.

Comanda online

Comanda pe site-ul ename.ro se face ca pe orice magazin virtual: se aleg produsele sau serviciile dorite, se completeaza datele pe care vor fi folosite si se adauga in cosul de cumparaturi. La sfarsit, se vizualizeaza cosul de cumparaturi si se finalizeaza comanda. Veti primi automat pe email o confirmare a comenzii efectuate de dumneavoastra iar ulterior veti fi contactat telefonic sau, dupa caz, veti primi pe email factura proforma si modelul de contract de prestari servicii.

Daca doriti sa inregistrati un nume de domeniu, prima data verificati daca este disponibil in formularul din dreapta sus. Introduceti numele de domeniu dorit si selectati extensia (TLD - top level domain).

Daca domeniul ales de dumneavoastra este disponibil pentru inregistrare, atunci va apare formularul de inregistrare de mai jos. In cazul in care ati mai comandat deja si aveti un cont si o parola, va trebui prima data sa va autentificari. Dupa autentificare, formularul de comanda va fi pre-completat cu datele dumneavoastra.

In cazul in care nu aveti cont si nu v-ati autentificat, va trebui sa alegeti un nume de cont si o parola.

Nameserverele reprezinta serverele care vor anunta domeniul dvs. in internet. Implicit sunt setate nameserverele folosite in mod curent de noi pentru gazduirea web. Daca doriti sa cumparati si gazduire sau daca nu doriti sa setati altceva, le puteti lasa pe cele implicite. Veti avea oricand posibilitatea sa le modificati, dupa ce se face rezervarea domeniului. Verificati Termenii si Conditiile, bifati daca sunteti de acord si apoi adaugati domeniul in cosul de cumparaturi.

Domeniul ales pentru rezervare va apare in cosul de cumparaturi. Mai departe puteti sa cumparati un pachet de servicii de gazduire web pentru a va instala site-ul web si pentru a crea adresele de email. Dati click pe meniul "Gazduire web" pentru a vedea oferta noastra si a alege pachetul dorit. Pachetul de servicii ar trebui ales in functie de spatiul necesar pentru stocarea site-unui si a adreselor de email si a traficului lunar efectuat de vizitatorii site-ului. In cazul in care nu stiti ce pachet vi se potriveste sau nu aveti deja site si doriti doar sa aveti adrese de email pe domeniul rezervat anterior, va recomandam unul din primele doua pachete: Mini sau Basic.

Alegeti butonul Comanda din dreptul pachetului dorit. Veti fi redirectat catre pagina cu detalii despre serviciul de gazduire web. Aici puteti alege perioada pentru care doriti sa faceti plata in avans. Oferim reduceri pentru plata in avans pe 6 si 12 luni (la plata in avans pe un an, doua luni sunt gratuite comparativ cu plata lunara). Restul datelor din formularul de comanda sunt similare cu cele de la rezervarea domeniului si vor fi precompletate. Verificati Politica de utilizarea acceptabila a serviciilor furnizorului, bifati daca sunteti de acord si apoi adaugati pachetul de hosting in cosul de cumparaturi.

Untimul pas il reprezinta finalizarea comenzii. Verificati daca produsele si serviciile comandate sunt corecte, selectati metoda de plata si apasati pe butonul Trimite comanda

Veti primi automat un mail de confirmare a comenzii. Comanda va fi verificata de noi si va vom trimite factura proforma si modelul de contract pe email. In cazul in care exista ceva nu a fost completat corect sau exista nelamuriri, va vom contacta telefonic pentru clarificare.